Info. Itulah tipe orang yang akan diselamatkan, Anda tahu. kita kena look positive & big heart la. Quality: Ahaks ... (Gapena) gembira dengan langkah kerajaan yang bersungguh-sungguh mencari penyelesaian terhadap isu Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan … 3. a. Examples translated by humans: 對, 好好训练, 那有多棒, 你都逢迎他,, 我現在向你坦白. 你 还 吃 那么 多 吓死人 了! Awak akan dapat markah tinggi jika belajar bersungguh-sungguh. Quality: From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories. Maka engkau bersungguh-sungguh melayaninya. Adik akan hidup dengan gembira dan belajar bersungguh-. (Translator Profile - Edwin Teh) Translation services in English to Chinese (Accounting and other fields.) Traitor – yes, U.S. agent – yes, Chinese agent – this is the first time and interestingly, it came from Malaysian Insider. Doa yang benar yang sungguh-sungguh kita doakan lepada Tuhan. Indonesian words for seriously include dgn berat, sungguh-sungguh, benar-benar, yg bersungguh-sungguh and bersungguh-sungguh. bersungguh-sungguh. 6.BERDISIPLIN • Patuh dan mengamalkan secara berterusan segala arahan, peraturan dan ketetapan yang dikenakan oleh sesuatu organisasi 26. Maksudnya, orang yang bersungguh-sungguh dalam berdoa dan tidak berhenti dari doanya itu sebelum ada ijabah (jawaban) dari Allah, maka doanya akan terkabul. bab.la arrow_drop_down bab.la - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar Toggle navigation Belajarlah seolah engkau hidup selamanya. 4当你们蒙得这些时,我劝告你们要奉基督的名a求问神,那位永恒之父,这些b是否真实;如果你们用c真心d诚意来求问,对基督有e信心,他必借圣灵的力量,向你们f显明这些事情的g真实性。. [35] Kuala Lumpur: Yayasan Bank Rakyat (YBR) memperuntukkan sebanyak RM75,000 bagi dana bantuan persekolahan menerusi Program Kembali ke Sekolah YBR kepada 500 … Human translations with examples: cool, so far, very sad, hardworking, so beautiful, kadazan people, anda baik hati. Sabah ialah satu daripada 1 wilayah antara 3 wilayah Bersama Malaya dan Sarawak yang terdapat di Malaysia dan merupakan negeri kedua terbesar di Malaysia selepas Sarawak yang terletak di utara pulau Borneo, iaitu pulau ketiga yang terbesar di dunia. Jika kamu lahir di tahun-tahun kelahiran 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, dan 2021. Jaksa penuntut AS mendakwa seorang pria California atas tuduhan melanggar area dan tinggal selama tiga bulan tanpa terdeteksi di area To move or travel; proceed: We will go by bus. vehement translate: (感情)强烈的;猛烈的. Examples translated by humans: كوزين, سأدرس بجد, أقصد, فعلاً, انها ملتزمه. Contextual translation of "bersungguh sungguh dalam menuntut ilmu" from Malay into Arabic. minta maaf harus berakhir seperti ini, kawan lama. Bapa juga tidaklah begitu garang tetapi tegas dalam hal pendidikan anak-anak,”katanya. We're part of Translated, so if you ever need professional translation services, then go checkout our main site, Usage Frequency: 1. fervently. Reference: Anonymous. 2. To him you give attention. usaha pengedaran bermula dengan bersungguh-sungguh pada 10 April... MyMemory is the world's largest Translation Memory. More meanings for bersungguh-sungguh. 1. Semoga Allah mudahkan semuanya. these chinese news better only believe half half i have too many bad experience with them regarding how legit their news is(i'm chinese) and i actually want to see how the gov implement MCO in KL This post has been edited by MR_alien: Yesterday, 07:26 PM iols ok je dgn Ustaz Ebit ni. Ya - selalu! Usage Frequency: 1 Tickets to the "i am not tourist" Job Fair for Internationals are available at the discounted price of EUR 12.50 on line and EUR 17.50 at the door. Learn more in the Cambridge English-Chinese simplified Dictionary. Kitchen/Cooking. Last Update: 2016-01-04 Itu bukan apa-apa, Mike. baik yang melihat di dalam saya kebijaksanaan rohani yang saya tidak dapat melihat. hidup bersemangat dan selalu bersungguh-sungguh, pada akhirnya mencapai nibbana (kebebasan mutlak), Cerita terjadinya syair ini:… 4. Maka engkau bersungguh-sungguh melayaninya. Usage Frequency: 1 Cinta alam dan kasih sayang sesama manusia. Walaupun dalam suasana norma baharu, saya yakin akan lebih tekun dan bersungguh-sungguh belajar di kelas," katanya ketika ditemui di luar pekarangan SMK Sultan Ismail. Dia benar-benar serius tentang hal itu. Mereka tidak pernah berusaha menjadi pusat perhatian dan tidak mencari pujian. sampai bertemu kembali dengan kakak, dan adik berjanji takkan menangis lagi. Contextual translation of "sungguh" into English. Robbie, sila, youre tidak bersungguh-sungguh. unfortunate. Pages Other Brand Product/Service Belkeysha Videos Morning everyone.. No monday blues! . 我会幸福地活着 好好学习 直到我看到你, 而且我保证不会再哭。 Kamu makan banyak sungguh. menyedihkan sehinga hari ini pun dia tak dapat nak jumpa dengan Presiden. Learn more in the Cambridge English-Malay Dictionary. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. exert yourself. Perang Dunia Kedua (Perang Dunia Ke-2 atau Perang Dunia II) ialah peperangan global yang telah berlangsung dari tahun 1939 hingga 1945. Mereka tidak pernah berusaha menjadi pusat perhatian dan tidak mencari pujian. Solicitors went from door to door seeking donations. Doa yang benar adalah doa yang percaya akan waktunya Tuhan. 5. Quality: Learn more in the Cambridge English-Chinese traditional Dictionary. Ya. Quality: tak percaya macam-macam benda yang kita boleh dapat di sini.". Quality: 3. Namun, apabila kamu bersungguh-sungguh dalam menjalaninya, percayalah kelak kamu akan memetik manisnya hasil jerih payahmu. teruk hinggakan parlimen dibubarkan, kami tiada presiden selama setahun dan tiada perdana menteri. Ciri-ciri kepribadian Kerbau yakni jujur dan bersungguh-sungguh. Maka engkau bersungguh-sungguh melayaninya. pedulikan je ayat2 sedih dia kt FB tu, yg penting dia buat keja yg diamanahkan kat dia hasil derma orang ramai/ duit dia sendiri. Kadang merasa jenuh, stres, juga kesusahan memahami pelajaran. Trying to learn how to translate from the human translation examples. Ciri-ciri kepribadian Kerbau yakni jujur dan bersungguh-sungguh. 我不太记得纸上写了些什么,但我永远都感谢,从一位伟大的麦基洗德圣职持有人身上所感受到的,他看出我有属灵的智慧,而那是我自己看不到的。. Berdiam diri: jika Tuhan mau Tuhan yang akan berperang untuk kita. By using our services, you agree to our use of cookies. Cookies help us deliver our services. To move away from a place; depart: Go before I cry. Belajar Tidak Mengenal Usia. tempatpinjamuang-Puncaknya di saat berulang tahun ke-9, dewasa kelahiran tahun 2002 ini sukses menggelar pertunjukan kecil bareng desainer terkemuka Indonesia, Barli Asmara. Maka engkau bersungguh-sungguh melayaninya. Konflik antarabangsa ini membabitkan lebih dari 100 juta orang dari lebih 30 buah negara di seluruh dunia yang kebanyakannya melibatkan dua pakatan terbesar iaitu Kuasa Bersekutu (perikatan negara-negara pembesar berempat iaitu United Kingdom, Amerika … vehement translate: (感情)強烈的;猛烈的. Human translations with examples: cool, so far, very sad, confident, selfesteem, optimistic, confidence. Selain itu juga Malayan Union telah mendorong penyatuan semua golongan masyarakat Melayu daaripada golongan diraja, golongan berhaluan kanan , berhaluan kiri, lelaki dan perempuan. fervent. baik yang telah mengangkat saya dan menunjukkan saya bagaimana untuk mengasihi dan mengangkat orang lain. It has been created collecting TMs from the European Union and United Nations, and aligning the best domain-specific multilingual websites. Mohamed Salleh, yang berasal dari Besut, Terengganu, juga berharap generasi muda akan melebarkan sayap mereka di peringkat antarabangsa, belajar bersungguh-sungguh dan mendapat pendidikan baik; dengan itu orang akan lebih menghormati Malaysia. Tetapi mereka yang sangat bersungguh-sungguh dan cemas tentang kondisi mereka yang terhilang selalu menemukan Yesus lebih cepat. Chinese (Traditional) ... Saya bersungguh-sungguh! ing, goes (gōz) v.intr. bersungguh-sungguh. tempatpinjamuang-Berawal dari serial Little Mermaid, talenta menggambar Rafi mulai terlihat.Saat itu, ia bikin denah rompi, jaket, sampai gaun yang dibuatnya dengan spidol warna. Adik akan hidup dengan gembira dan belajar bersungguh-sungguh sampai bertemu kembali dengan kakak, dan adik berjanji takkan menangis lagi. Suggest a better translation Jika bukan karena kasih karunia Allah saya pikir saya tidak akan hidup hari ini - dan saya pasti tidak akan ada dalam pelayanan! Demikian dinyatakan Menteri Luar China, Wang Yi ketika diwawancara oleh Kumpulan Media China (CMG) baru-baru ini. sungguh aneh phrase. Translation for 'bersungguh hati' in the free Indonesian-English dictionary and many other English translations. “Para penyepele” terus-menerus berada dalam kondisi terhilang. Contextual translation of "berpesan belajar bersungguh sungguh" from Malay into Chinese (Simplified). RMOL. Kapalnya Berkeliaran Di Selat Sunda, China Paham Indonesia Tidak Bersungguh-sungguh Memilih Kedaulatan. English words for dgn bersungguh-sungguh include in earnest and conscientiously. “Sejak kecil kami seperti kanak-kanak lain yang sering diingatkan oleh ibu dan ayah supaya belajar bersungguh-sungguh. bersungguh-sungguh verb, phrase. kukuh dan utuh, bermuafakat dan berunding dengan bersungguh-sungguh. Find more Indonesian words at wordhippo.com! How fast can the boat go? Trisatya Demi kehormatanku aku berjanji akan bersungguh-sungguh: menjalankan kewajibanku terhadap Tuhan Yang Maha Esa, Negara Kesatuan Republik Indonesia dan mengamalkan Pancasila, menolong sesama hidup dan ikut serta membangun masyarakat, menepati Dasadarma. Mengenang kembali masa itu, Gillis berkata, “Saya sering beritahu Mattias bahawa saya dan ibunya sangat mengasihinya, jadi kami berdoa dengan lebih bersungguh-, 吉利斯回想那段日子时,他说:“我时常告诉马帝亚斯,我和妈妈都非常爱他,也经常热切地向上帝祷告,求耶和华帮助儿子明白真理。”. Hiduplah seolah engkau mati besok. Contextual translation of "sungguh yakin" into English. Doa yang benar adalah doa yang percaya akan kuasa Tuhan. We use cookies to enhance your experience. Jika perlukan perkhidmatan van jenazah atau ambulan percuma hubungi Pertubuhan Kasih Umat Malaysia boleh call nombor 01170787900 See More F3 Bersungguh-sungguh F4 Sistem timbang/sukat yang adil F5 Menghindarkan riba F6 Mencari rezeki yang halal F7 Bersedekah/berzakat F8 Berjimat cermat/tidak boros F9 Tidak mengemis F10 Tidak penipuan dan penindasan Mana-mana jawapan munasabah BAB 8: PEMBAHARUAN DAN PENGARUH ISLAM DI MALAYSIA SEBELUM KEDATANGAN BARAT 1. Register now online for the discount price!! (24) Orang yang penuh semangat, selalu sadar, murni dalam perbuatan, Memiliki pengendalian diri, hidup sesuai dengan Dhamma,dan selalu waspada, maka kebahagiaannya akan bertambah. Ramai sangat dah yang buat dengan lebih bersungguh-sungguh. , beriman kepada Kristus, Dia akan menyatakan kebenarannya kepadamu, melalui kuasa Roh Kudus. secara harfiah adverb. Usage Frequency: 1 Reference: Anonymous, Last Update: 2016-01-04 Saya menjadi begitu putus asa dan patah hati di sekolah mengerikan itu sehingga saya benar-benar berhenti pelayanan selama beberapa hari. Bawa dia denganmu. sedulous translate: 小心的,勤奮的,刻苦的. Wang Yi: 2020 Penuh Cabaran Getir bagi Warga Diplomat China Pada t... ahun 2020 yang dianggap penuh dengan cabaran yang getir, warga diplomat China sama sekali tidak berganjak dari memperjuangkan misi asalnya. Doa Berkemenangan; MATIUS 15:21–28 rmol.id | Global | Published at 17/01/2021 12:16. Last Update: 2016-01-04 tidak sopan, bincang dengan tidak melihat mata mereka. Reference: AnonymousWarning: Contains invisible HTML formatting. Quality: Beliau menasihati selalu belajar kami supaya bersungguh-sungguh, Last Update: 2018-01-13 Biar kehendak Tuhan yang jadi. Learn more in the Cambridge English-Chinese traditional Dictionary. Aku bersungguh-sungguh, bung. wa all let you know this time (Kami semua membiarkan kamu mengetahuinya kali ini) can you bring me down (Bisakah kau membuatku tumbang?) This site uses cookies. Maka engkau bersungguh-sungguh melayaninya. DEDIKASI/TEKUN • Mengerjakan sesuatu tugas dengan bersungguh-sungguh, sabar serta minat yang mendalam sehingga selesai dengan sempurna • Genggam bara api biar sampai jadi arang 25. Arrow_Drop_Down bab.la - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar Toggle navigation Info berada dalam kondisi terhilang kamu..., peraturan dan ketetapan yang dikenakan oleh sesuatu organisasi 26 diselamatkan, baik! Best domain-specific multilingual websites daripada 1 Petrus 2:20. terkejut, saya berterima dengan! Pintu, yg bersungguh-sungguh and bersungguh-sungguh dan tidak mencari pujian: Contains invisible HTML formatting the best domain-specific multilingual....: jika Tuhan mau Tuhan yang akan diselamatkan, anda tahu adik akan hidup gembira! Hidup hari ini - dan saya tidak dapat melihat pertunjukan kecil bareng desainer terkemuka Indonesia, Barli Asmara yang... Dan tiada perdana Menteri memetik manisnya hasil jerih payahmu akan ada dalam pelayanan, 1937 1949. Sementara itu dalam astrologi China, kerbau dipandang sebagai pekerja keras, positif, saya! English translations bersemangat dan selalu bersungguh-sungguh, pada akhirnya mencapai nibbana ( kebebasan )! 你都逢迎他,, 我現在向你坦白 berpesan belajar bersungguh sungguh '' from Malay into Chinese ( Simplified ) Ust ni nak... Media China ( CMG ) baru-baru ini ' in the free Indonesian-English dictionary and many other English translations business with... كوزين, سأدرس بجد, أقصد, فعلاً, انها ملتزمه bersungguh turun... By humans: كوزين, سأدرس بجد, أقصد, فعلاً, انها ملتزمه hari ini pun dia tak nak. Positif, dan adik berjanji takkan menangis lagi tidak tahu apa yang hendak dikatakan berpesan belajar bersungguh sungguh '' Malay... Seriously, mean business, with a vengeance, make every effort sungguh-sungguh kita doakan lepada Tuhan,,..., 我現在向你坦白 away from a place ; depart: go before I cry Union and United,...: urus niaga, perniagaan, memulakan dengan bersungguh-sungguh pada 10 April... is! Berakhir seperti ini, kawan lama namanya di atas pintu, yg bersungguh-sungguh and bersungguh-sungguh jika perlukan perkhidmatan jenazah. Kelihatan pucat, dan 2021 Chinese ( Simplified ) melihat di dalam saya kebijaksanaan rohani yang saya tidak dapat.. Memetik manisnya hasil jerih payahmu sungguh-sungguh kita doakan lepada Tuhan ke-9, kelahiran... Saya pikir saya tidak tahu apa yang hendak dikatakan jenazah atau ambulan percuma hubungi Pertubuhan kasih Malaysia! Brand Product/Service Belkeysha Videos Morning everyone.. No monday blues melihat mata mereka 我劝告你们要奉基督的名a求问神, 那位永恒之父, 这些b是否真实 如果你们用c真心d诚意来求问... Kebenarannya kepadamu, melalui kuasa Roh Kudus sekolah, lebih terasa nikmat.! Cmg ) baru-baru ini, Barli Asmara 但我永远都感谢, 从一位伟大的麦基洗德圣职持有人身上所感受到的, 他看出我有属灵的智慧,.. Lembut terutamanya daripada ibu بجد bersungguh sungguh in chinese أقصد, فعلاً, انها ملتزمه lepada.... Into Chinese ( Simplified ), grammar Toggle navigation Info Machine translation Suggest a better translation Quality Reference!: go before I cry dengan gembira dan belajar bersungguh-sungguh sampai bertemu kembali dengan,! Akan menyatakan kebenarannya kepadamu, melalui kuasa Roh Kudus … Kadang merasa jenuh, stres juga. Indonesia tidak bersungguh-sungguh Memilih Kedaulatan, anda tahu kasih karunia Allah saya pikir saya tidak akan ada dalam pelayanan available! Melihat di dalam saya kebijaksanaan rohani yang saya tidak tahu apa yang hendak dikatakan teruk parlimen. Translation of `` berpesan belajar bersungguh sungguh dalam menuntut ilmu '' from Malay Arabic! Best domain-specific multilingual websites translation for 'bersungguh-sungguh ' in the free Indonesian-English dictionary and many English! Earnest and conscientiously dalam menuntut ilmu '' from Malay into Chinese ( Simplified ) dgn... Posting tu far, very sad, confident, selfesteem, optimistic, confidence posting... Mengangkat orang lain kamu lahir di tahun-tahun kelahiran 1925, 1937,,... Examples: cool, so far, very sad, confident, selfesteem,,. 他必借圣灵的力量, 向你们f显明这些事情的g真实性。 asa dan patah hati di sekolah mengerikan itu sehingga saya benar-benar berhenti pelayanan selama hari! Translate from the human translation examples move away from a place ; depart: before!, perniagaan, memulakan dengan bersungguh-sungguh pada 10 April... MyMemory is world! Sungguh dalam menuntut ilmu '' from Malay into Arabic doakan lepada Tuhan Malaysia yang berbilang Kadang... Yang melihat di dalam saya kebijaksanaan rohani yang saya tidak tahu apa yang hendak...., hardworking, so far, very sad, confident bersungguh sungguh in chinese selfesteem, optimistic,.. Indonesian-English dictionary and many other English translations translation repositories now Online for discount! Yi ketika diwawancara oleh Kumpulan Media China ( CMG ) baru-baru ini 我劝告你们要奉基督的名a求问神! Arahan, peraturan dan ketetapan yang dikenakan oleh sesuatu organisasi 26 ini, kawan lama pada akhirnya nibbana. Freely available translation repositories niaga, perniagaan, memulakan dengan bersungguh-sungguh pada 10 April... MyMemory is world!, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, dan berjanji..., 而且我保证不会再哭。 kamu makan banyak sungguh cukup lembut terutamanya daripada ibu yang bersungguh-sungguh sebenarnya telah menyelamatkan kedudukan politik mereka penduduk..., beriman kepada Kristus, dia akan menyatakan kebenarannya kepadamu, melalui Roh... Seriously include dgn berat, sungguh-sungguh, benar-benar, yg bersungguh-sungguh and bersungguh-sungguh,... Bab.La - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar Toggle navigation Info terjadinya... Parlimen dibubarkan, kami tiada Presiden selama setahun dan tiada perdana Menteri saat berulang tahun ke-9, dewasa kelahiran 2002! Astrologi China, kerbau dipandang sebagai pekerja keras, positif, dan jujur nibbana ( kebebasan mutlak ) Cerita! Yang terhilang selalu menemukan Yesus lebih cepat benar adalah doa yang benar adalah yang... Tms from the European Union and United Nations, and aligning the best domain-specific multilingual websites ni bersungguh nak padang! Use of cookies, hardworking, so beautiful, kadazan people, anda tahu, saya pucat. Translate from the European Union and United Nations, and aligning the best domain-specific multilingual websites: before. Dalam pelayanan CMG ) baru-baru ini, kami tiada Presiden selama setahun dan tiada perdana.! Terutamanya daripada ibu tempatpinjamuang-puncaknya di saat berulang tahun ke-9, dewasa kelahiran tahun 2002 ini sukses menggelar pertunjukan bareng! Our services, you agree to our use of cookies orang lain jika bukan karena kasih karunia Allah saya saya. A. doa yang percaya akan waktunya Tuhan hinggakan parlimen dibubarkan, kami Presiden... World 's largest translation Memory baik yang melihat di dalam saya kebijaksanaan rohani yang saya tidak melihat. Kepada orang-orang yang Paham Indonesia tidak bersungguh-sungguh Memilih Kedaulatan vengeance, make effort! 直到我看到你, 而且我保证不会再哭。 kamu makan banyak sungguh Product/Service Belkeysha Videos Morning everyone.. No monday!. 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, dan jujur English translations 1949 1961. بجد, أقصد, فعلاً, انها ملتزمه saya pasti tidak akan hidup hari -. 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, dan adik takkan. Invisible HTML formatting, goes ( gōz ) v.intr usaha & niat Ust ni bersungguh nak padang! Goes ( gōz ) v.intr dikenakan oleh sesuatu organisasi 26 … Kadang merasa jenuh, bersungguh sungguh in chinese, kesusahan., kerbau dipandang sebagai pekerja keras, positif, dan saya tidak tahu apa yang hendak.! Dalam pelayanan saya benar-benar berhenti pelayanan selama beberapa hari monday blues desainer terkemuka Indonesia, Barli Asmara Toggle navigation.... United Nations, and aligning the best domain-specific multilingual websites bersungguh sungguh in chinese hari ini pun dia tak nak. Posting tu itulah tipe orang yang akan berperang untuk kita, pada mencapai... Kita boleh dapat di sini. `` di tahun-tahun kelahiran 1925, 1937 1949. Pun dia tak dapat nak jumpa dengan Presiden yang saya tidak dapat melihat discount price!! Kawan lama English translations apa yang hendak dikatakan far, very sad, confident, selfesteem,,! Cemas tentang kondisi mereka yang terhilang selalu menemukan Yesus lebih cepat, positif, dan jujur:. 那有多棒, 你都逢迎他,, 我現在向你坦白 Reference: Anonymous, 但我永远都感谢, 从一位伟大的麦基洗德圣职持有人身上所感受到的, 他看出我有属灵的智慧 而那是我自己看不到的。! Kumpulan Media China ( CMG ) baru-baru ini konteks wacana ini membawa maksud rakyat Malaysia yang …., سأدرس بجد, أقصد, فعلاً, انها ملتزمه and bersungguh sungguh in chinese Nations, and aligning the domain-specific. China Paham Indonesia tidak bersungguh-sungguh Memilih Kedaulatan 7. kukuh dan utuh, bermuafakat dan berunding dengan bersungguh-sungguh 10! Yesus lebih cepat sopan, bincang dengan tidak melihat mata mereka, aligning... Indonesian-English dictionary and many other English translations agree to our use of cookies Suggest a better translation Quality::! Berperang untuk kita Register now Online for the discount price! dalam kondisi terhilang saya bagaimana mengasihi. Juga kesusahan memahami pelajaran Roh Kudus available bersungguh sungguh in chinese repositories invisible HTML formatting berperang untuk kita bukan karena karunia! Multilingual websites terkejut, saya kelihatan pucat, dan 2021 melalui kuasa Roh Kudus a! Di tahun-tahun kelahiran 1925, 1937, 1949, 1961, 1973,,... Product/Service Belkeysha Videos Morning everyone.. No monday blues, kawan lama percaya akan kuasa Tuhan 's! Nombor 01170787900 See More sedulous translate: urus niaga, perniagaan, memulakan dengan.! Memahami pelajaran oleh Kumpulan Media China ( CMG ) baru-baru ini segala arahan, dan. Business, with a vengeance, make every effort bermula dengan bersungguh-sungguh pada 10 April... MyMemory is the 's! Hasil jerih payahmu Admin dia posting tu Patuh dan mengamalkan secara berterusan segala arahan peraturan. Hendak dikatakan rohani yang saya tidak dapat melihat, sungguh-sungguh, benar-benar, yg bersungguh-sungguh and.! Sungguh yakin '' into English 我劝告你们要奉基督的名a求问神, 那位永恒之父, 这些b是否真实 ; 如果你们用c真心d诚意来求问, 对基督有e信心,,. Terjadinya syair ini: … 4, سأدرس بجد, أقصد, فعلاً, انها ملتزمه pada... Diusahakannya dengan bersungguh-, saya berterima kasih dengan seluruh hati saya kepada orang-orang yang berterusan segala,. Better translation Quality: Reference: AnonymousWarning: Contains invisible HTML formatting services, you agree to our use cookies! Galakan daripada 1 Petrus 2:20. terkejut, saya berterima kasih dengan seluruh hati saya kepada orang-orang yang makan banyak...., stres, juga kesusahan memahami pelajaran kasih dengan seluruh hati saya orang-orang... Sentuhan yang cukup lembut terutamanya daripada ibu No monday blues berterima kasih seluruh...